Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(550) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.29 (Linux)
(showthread.php:1137:build_postbit)->(functions_post.php:550:eval)->(functions_post.php(550) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:157:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Burcu Aralık Ayı 2018
ARALIK 2018

1-7 Aralık tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür süresi, eğitim ve akademik çalışmaların, araştırılmaların, plan ve projelerin derinlikli gözden geçirilmesi demektir. Zihnimiz görünenin ardındaki gerçeklere ulaşmak ister. Son aylarda geri hareketler hepimizi zorladı. Bir geçiş süreciydi ve yerli yerine oturmayanlar tümü ele alındı. Bu bir haftalık sürecin sonunda artık birçok konuda karar vermiş olacağız ve 7 Aralık sonrası bunları uygulayacağız. 13 Aralık tarihinde Merkür-Yay burcu geçişinde, yeni bir iş teklifi, yurtdışı bağlantılı bir gelişme, önemli bir projede yer alma, serbest ticaretle uğraşma, yabancı dil, eğitmenlik, hukuk, yöneticilik gibi geniş bir alanda önemli bir adım atabilecek, karar verebileceksiniz. Jüpiterin desteği asıl şimdi etkisini göstermeye başlayacak. 22 Aralık sonrası Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Yeni bir yıla adım atarken, hem moral motivasyonunuz yükselecek hem de uzun vadeli bir hedefe yol almanın haklı gururunu duyarsınız.
kedicik

Kitap Kahve Kedi ve Sen
1ZuiPI.gif
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform