Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İç Pilav Yapımı
#1
İç Pilav Tarifi İçin Malzemeler

2 su bardağı pirinç,
2 yemek kaşığı tereyağı,
Yarım çay bardağı sıvı yağı,
1 adet kuru soğan,
2 yemek kaşığı çam fıstığı,
2 yemek kaşığı kuş üzümü,
1 tatlı kaşığı yeni bahar,
1 çay kaşığı tarçın,
1 tatlı kaşığı silme tuz,
1 yemek kaşığı toz şeker,
3 su bardağı sıcak su.

İç Pilav Yapılışı
Pirinçleri 30 dakika kadar sıcak su içinde bekletelim.

Kuş üzümlerini su dolu bir kase içinde üzümler yumuşuyana kadar bekletelim.

İnce ince doğradığımız soğanı sıvı yağda ve tereyağında 1-2 dakika kavuralım.

Üzerine çam fıstıklarını ilave edip yağda 1-2 kez çevirelim.

Sonra yıkayıp suyunu süzdüğümüz pirinçleri ilave edip kavuralım.

Daha sonra kuş üzümünü, tuzu, toz şekeri ve baharatları ilave edip karıştıralım.

Son olarak sıcak suyu ilave edip karıştıralım.

İlk birkaç dakika yüksek ateşte sonra kısık ateşte pirinçler suyunu çekene kadar pişirelim.

Pişen pilavımızı güzelce karıştırıp üzerini bir havlu ile örtelim.

İç Pilavımızı bir süre dinlendirdikten sonra servis yapın.
kedicik

Kitap Kahve Kedi ve Sen
1ZuiPI.gif
Ara
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping