Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski Kıyafetler Nasıl Değerlendirilir ?
Eski kıyafetlerinizi nasıl değerlendireceğiniz konusunda bilgi sahibi değilseniz sizlere bu konuyla ilgili bildiklerimiz paylaşmak istiyorum.Umarım bir katkım olur.

Örneğin artık size küçük gelen kıyafetleriniz kapanmayalar düğmeleri için kolay bir çözüm üretebilirsiniz içine güzel bir tşört giyebilirsiniz düğmelerinizi açık bırakabilirsiniz.Yada yanlarından genişletmeyi deneyin siz yapamıyorsanız bir terziden yardım alabilirsiniz bu konuda.

Ayrıca kot pantolanlarınız arkadan pot mu yapıyor bu genelde çoğumuzun karşılaştığı bir durumdur oldukça rahatsız edicidir bunun için yapabileceğiniz şeyler var.Potluk yapan kotlarınızın ğzerine uzun bir tunik giyebilirsiniz.Ayrıca katlanan kotunuzu gizlemek için siyah renk tercih edebilirsiniz.Buda olmazsa bir terziye götürüp daralttırabilirsiniz yanlarından.
6obYPS.png
Ara
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping