05-26-2018, 09:14 PM
Seni sevmenin duygu ziyanlığı olduğunu,unutunca fark ettim.
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 143)
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 143)

Kitap Kahve Kedi ve Sen

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."
2018 Kitap Sözleri - 2018 Kitap Cümleleri - Kitap Alıntıları
|
Seni sevmenin duygu ziyanlığı olduğunu,unutunca fark ettim.
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 143) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Bir insanı ağlattıktan sonra attığınız kahkahalarınız hıçkırığınız olsun.
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 103) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
05-26-2018, 09:15 PM
Sen acılarını ben de dindirdikten sonra benden gidecek kadar acımasızsın. O yüzden yüreğin yara alırsa gelme geriye.
Bendeki merhem bana kadar. Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 100) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Senin için can atarken,bir başkasının ben de can bulduğunu görünce anlayacaksın ne kadar can yaktığını.
Bu sana yeter. Fazla intikama değmezsin... Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 90) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Söylesene sevgilim,
Bütün kötülükleri o güzel yüreğine nasıl sığdırdın? Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 81) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Kork artık benden,kork!Çünkü seni seven bir kalbi tırnaklarınla söküp aldın.Ve şimdi ardında gecelere bekçi,sabahlara nöbetçi bir ben bıraktın.
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 13) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
05-26-2018, 09:16 PM
Zaten insanlar kendisine cennet sunan kalbi cehenneme çevirip gitmezler mi?
Yalnız Anlaşıldık, Songül Ünsal (Sayfa 6) ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
05-26-2018, 09:16 PM
Olmadı bu gidiş,sen benim dualarıma da
yakışmazsın artık. Günaydın Sızım, Songül Ünsal ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
06-14-2018, 04:42 PM
Rüyalarımın fotoğrafını çekebilseydim,
Bir sürü anımız olacaktı. Gökhan İnesi - İnatla Ağıt ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Papatyalar sevmediği insanlara kokmazlarmış, hiç denediniz mi elinize bir papatya aldığınızda yollamayı yoksa elinize alır almaz "seviyor, sevmiyor" diye yapraklarını mı kopardınız papatyaların?
Ama siz böyle yaptığınız sürece zannetmeyin ki "seviyor" olacaktır son yaprak... Ki olsa bile papatyaları son yaprağına kadar koparan insanı kim neden sevsin ki? Bence papatyaları koparmak yerine, sevdiğiniz insanı papatyaların olduğu yerlere götürün... Böylelikle ne "sevmiyor" çıkar fallar, Ne incinir papatyalar... Çayyaş, Zabit Karaköse ![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|