Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olduğu kadar, olmadığı kader. ☾
tumblr_ni6gjzJjl21t5nx0mo1_r1_540.jpg
Teşekkür verenler:
tumblr_nin57rXaLV1t7i6zco1_540.jpg
Teşekkür verenler:
Aynalarda gördüğüm ben miyim?
Yoksa!Bende bırakıp gittiğin sen mi?
Gözlerimde bakışlarının izi kalmış,
Ve yüzümde sevdadan çizgiler...
Her aynaya baktığımda bitiyorum.
Sensizlik ne zormuş!
Aynalarda anlıyorum
Aynalarla ağlıyorum....
Teşekkür verenler:
Meleklerde ağlarmış günün birinde.Yapayalnız kaldığında , oturupda bir başına. Sakın ağlarmıymış melekler deme ağlar işte.

Hemde gözyaşlarını içinde saklayarak.Kanatlarını yüzüne siper yaparak. Tüm kırılmışlıklarını saklarda içine. Yine koşar herkesin derdine yardımcı olmayısa. Kulların gözyaşlarını silerde kendi gözyaşlarını saklar kanatlarının ardına.

Ağlar meleklerde , herşeye .Ne biliyorki insan oğlu , ne bilirki onun kırılganlığını , acılarını.

O da sevmiştir belki. O da imkansızca tutulmuştur belki. Bilirim melekler biz insanlar gibi değilki.Olmaz ama , hadi oldu diyelim Ama Azrail aşık olurmuş ya canını alacağı kula günün birinde , kulda vurulurmuş ya görmeden daha.

Bilmezmiş ya alır Azrail canını. Ama inatla , ısrarla ister ya can alıcı meleğini. İşte başlamıştır aşkın imkansızlığı orda. Kul sever azraili , vermek ister canını seve seve . Azrail de almak istemez o canı seviyordur çünkü delice.

Yapıcak bi şey yoktur. Azrail alacaktır kulun canını. Kulda verecektir canını Aşk bu ya . Yoktur yapacak birşey.

Ve zaman kum saati gibi akıp gider herkesin avuçlarından. Biter tüm umutlar , yaşanabilecek sadece kalmıştır bir kaç saat. Belki varsa şans bir kaç saat. Gelmiştir veda zamanı. Son bir öpücük borçludur azrail kula , o son öpücük en son vurucu hamledir. Artık kulun canı dudaklarından kalbine inmiştir .

İMKANSIZ AŞK öyle bir zehirdir ki , işlemiştir bile azrailin ruhuna. Kulsa hiç pişman olmamıştır , öldüğünden yok olduğundan . AŞK uğruna , feda etmiştir fani bedenini.

Ama meleğinde ruhu gitmiştir ölen kulla beraber. Artık yoktur yaşamanın bir anlamı. Ve ağlar meleklerde , hiç istemeden meleklerde düşer yerlere.
Tüm melekler AŞK'ı hakeder , tüm kullarda bir melek uğruna ölmeye itiraz etmez. AŞKK başka nasıl olabilirdinki zaten.. Ölmeyi göze almayısacaksa seven , boşverin ne sevsinler nede Meleğin canını acıtsınlar.
Teşekkür verenler:
Bazen çok istersin olmaz, bazen hiç istemezsin gene olmaz, bazen tam umudunu kesersin, son anda gene olmaz, olmayacaksa olmaz işte, zorlama.
Teşekkür verenler:
'Ne kadar yükseğe ulaşmak istersen o kadar hafif olmalısın.
Tüm yüklerden kurtulmadan sakın yola çıkma...'
Osho
Teşekkür verenler:
'Durulduğu zamanlar olur insanın
Yorulduğu zamanların olduğu gibi.
Ama ömrü bitiren kırıldığı zamanlardır…'
Teşekkür verenler:
'Acının çıraklığını yapmadan
Huzurun patronluğuna geçiş yapılmaz.'
Teşekkür verenler:
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi...
Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi
İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri
SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesten başkaydı işte...
Güldüğü zaman yukarıya bakardı;
Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı...
Ne güzeldiler sen bilmiyordun...
BEN SENİ SEVİYORDUM...
Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler
Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu
Geri dönüyordu, çoğalarak
Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteleyişim oluyordun
Kalp ağrısı oluyordun,
Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun,
Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk,
Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyorduk ve bazen tekin olmayısan suların üzerinden atlıyorduk
Cesurduk...
Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller...
Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun...
Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun
Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra
Yağmurlar yağdı, serin haziran akşamları
Derken bir gün uzaktan gördüm seni...
Saçların bana inat başın herseye meydan okuyarak işte yine aynı
Kalbimi acıttı her zamanki gibi...
Değiştik sanıyorum ve sen yine bilmiyordun
Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi...
Teşekkür verenler:
Avuçlarım, yine, 'sen' kokuyor! ..
Sen varsın ya içimde! ..
Taşıyorsun gözlerimden ve sen dökülüyorsun avuçlarıma;
Sensizliğimde! ..

Avuçlarım, parlıyor ıslandıkça...
Ve ıslanan avuçlarımda bakışların, ışıldıyor sanki...
Sanki, hani uzakta kalan aydınlıkları çalmış olan o bakışların...
Ben, seviniyorum; ateşler içindeki şu halsiz çocuk gibi...
Hani, arka sokaktaki sahipsiz köşkün, kırmızı tuğlalı duvarı ardında gülümseyen ağaçtan,

kendisi için iki cep erik yolunmuş gibi.
Ve hatta bu ceplerden doldurulan iki avuç, önüne uzatılmış gibi...
Avuçlarım, ıslanıyor yine...
Avuçlarım, ışıldıyor yine...
Avuçlarım sen kokuyor yine, çünkü sen; yine yoksun! ..

Yoksun...
Avuçlarım, yine 'sen' kokuyor!
Çünkü sen, 'olmadıkça' dökülüyorsun avuçlarıma; içimden taşarak! ..
Gözlerim, bir göze gibi seni dolduruyor avuçlarıma! ..

Benim için sen; sensizlik demek! ..
Bütün yolların sana çıktığı haritanın başında, kendimi kaybetmişim...
Yahut, yolların ortasında; haritamı! ..
Nerdesin? ..
İçimden başka, nerdesin? ..

Ben, yine tüm yolların sana çıktığı,
ve avuçlarımın sensizlik koktuğu günlerdeyim...
Sen, kaç kişinin umudusun, bilmek istemiyorum! ..
İçinden çıkılmaz hale geldikçe hayat, çaresizlik başlıyor...
Hangi imbik bu çaresizliklerden 'çaresenlikler' damıtacak? ..

Avuçlarım, parlıyor ıslandıkça.
Islak avuçlarımda, uzakta kalan aydınlıkları üfleyen bakışların ışıldıyor...
Avuçlarım, yine sen kokuyor yani! ..
Yani, yine sen varsın içimde! ..
Taşıyorsun gözlerimden! .. Ve sen dökülüyorsun avuçlarıma;
Sensizliğimde! ..

Olmayışın, avuçlarımın yine sen kokmasından belli!
Çünkü sen, 'olmadıkça' dökülüyorsun avuçlarıma; içimden taşarak! ..
Gözlerim, yine bir göze gibi seni dolduruyor avuçlarıma! ..
Bilmiyorum; hangi imbik bu çaresizliklerden çaresenlikler damıtacak? ..
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping