09-01-2018, 03:05 PM
Bir insan durup dururken severmi bilmem ama durup dururken hasret çeker hem de çok.

Kitap Kahve Kedi ve Sen

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."
Zaman unutturmaz, uyuşturur.
|
Bir insan durup dururken severmi bilmem ama durup dururken hasret çeker hem de çok.
![]() ![]() Kitap Kahve Kedi ve Sen
![]()
Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma, şu dünyada özlediğim biri varsa o da sensin. Yanımda olmasan bile yüreğimde hep benimlesin.
![]()
09-01-2018, 03:06 PM
Hayaller diyorum, iyi ki varlar... Yoksa bu mesafeden sana nasıl sarılacaktım...
![]()
09-01-2018, 03:06 PM
Özlemek şudur; Yanında olmasını istediğin biri vardır, ama elinden gelen bir şey yoktur.
![]()
09-02-2018, 12:28 PM
Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır...
![]()
Aşk bir duygu olarak göz, gönül ve kulak menfezleriyle insanın iç alemlerine akar; vuslata dek de bir baraj gibi şişer, bir çığ gibi büyür, ve bir alev gibi onun her yanını sarar. Aşk vuslatla noktalanınca her şey durgunlaşmaya yüz tutar; ateş, söner baraj boşalır, çığda dağılır gider.
![]()
09-02-2018, 12:30 PM
İnsan vardır zamanı kendi hesabına yontar, insan da vardır bir yaşam boyu zaman onu yontar ..!
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|