Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1133:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miso Marinasyonlu Izgara Somon- Japon Yemekleri
#1
renkli 
4 Adet Somon Fileto 
Marine için: 
300 Gram Beyaz Miso 
3 Yemek Kaşığı Pirinç Sirkesi 
Servis için: 
4 Adet Limon Kesitleri 
2 Adet Yeşil Soğan, İnce kıyılmış 
Limon Kabuğu Rendesi, (isteğe bağlı) 
Susam, (isteğe bağlı) 

Somon filetoların her iki tarafına tuz serpiştirin ve 30 dakika kadar bekletin. Ardından kağıt havlu yardımıyla balıkları hafifçe bastırarak kurulayın. 
Marinasyonu hazırlamak için bir kasede beyaz misoyu ve pirinç sirkesini çırparak karıştırın. Hazırladığınız karışımın yarısını saklama kabının dibine güzelce yayın. Üzerine kuruladığınız balıkları üst üste gelmeyecek şekilde yerleştirin. Balıkların üzerine kalan marinasyon karışımını ilave edip, bir spatula yardımıyla düzleştirin. Saklama kabının kapağını kapatın ve balıkları bir gece buzdolabında bekletin. 
Balıkları ızgara yapmadan önce marinasyon karışımını iyice sıyırın. Ardından yağlı kağıt veya folyo serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 200-220 derecelik fırında yaklaşık 15 dakika pişirin. Üzerine limon kabuğu rendesi, susam ve ince kıyılmış yeşil soğan serpiştirip, yanında limon kesitleri ile sıcakken servis edin.
kedicik

Kitap Kahve Kedi ve Sen
1ZuiPI.gif
Ara
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping