Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1133:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çawanmushi- Japon Yemekleri
#1
renkli 
100 gram tavuk göğsü 
100 gram mantar 
50 gram havuç, maydanoz 
4 adet yumurta 
500 cc konbu yosunu suyu 
2 çorba kaşığı soya sosu 
Bir tutam tuz 
Sosu için: 
300 cc konbu yosunu suyu 
1 çorba kaşığı soya sosu 
1 çorba kaşığı beyaz şarap 
1’er tatlı kaşığı tuz ve tozşeker 
1 tatlı kaşığı patates nişastası 

Mantarları, tavuğu ve havucu küçük doğrayın. Bir kaseye yumurtaları kırıp, konbu suyunu ve soya sosunu ilave edip karıştırın. Bu karışımı süzgeçten geçirin. Dört ayrı kaseye küçük doğranmış mantar, havuç ve tavuğu yerleştirin. Yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Kaseleri, uygun ebatta bir tencereye yerleştirin ve tencerenin dibine birkaç parmak yüksekliğinde su koyun. Tencerenin kapağını kapatarak, buharda 5 dakika haşlayın. Haşlanma işlemi sona ermeden önce ince kıyılmış maydanozu ekleyin. Bu arada sosu hazırlayın. Bunun için konbu suyunu, soya sosunu, beyaz şarabı, tuz ve şekeri kaynatıp, suyla karıştırılmış nişastayı ilave edin. Pudingin üzerine ekleyip servis yapın.
kedicik

Kitap Kahve Kedi ve Sen
1ZuiPI.gif
Ara
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping