Antalya Kısırı Tarifi İçin Malzemeler
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı su
Marul
Yeşil soğan
1 yemek kaşığı salça
1 adet limon
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz
1 adet domates
Antalya Kısırı Tarifi Yapılışı
Öncelikle bulguru bir kaba alın üzerini geçecek şekilde kaynar su döküp ağzını kapatın.
Sonra içerisine salçayı koyup karıştırın rengi kırmızılaşacaktır.
Limonu sıkıp içine koyun nar ekşisini tuzu koyun karıştırın.
Marul ve soğanları inçe inçe doğrayıp domatesleri koyun ve son kez karıştın kısırınız hazır. Afiyet olsun?
2 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı su
Marul
Yeşil soğan
1 yemek kaşığı salça
1 adet limon
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 çay kaşığı tuz
1 adet domates
Antalya Kısırı Tarifi Yapılışı
Öncelikle bulguru bir kaba alın üzerini geçecek şekilde kaynar su döküp ağzını kapatın.
Sonra içerisine salçayı koyup karıştırın rengi kırmızılaşacaktır.
Limonu sıkıp içine koyun nar ekşisini tuzu koyun karıştırın.
Marul ve soğanları inçe inçe doğrayıp domatesleri koyun ve son kez karıştın kısırınız hazır. Afiyet olsun?


