For 4 people:
6 yemek kaşığı çiçek yağı
1 paket barbekü harcı
1. Etleri küp şeklide doğrayın, biber, soğan, domatesi ve eti şişe dizin.
2. Etleri 6 yemek kaşığı sıvı yağ ve 1 yemek kaşığı Barbekü harcı karışımına buladıktan sonra ızgara üzerine yerleştirin.
Tip:
Etin üzerine taze biberiye ve kekik serpebilirsiniz. Isı etin içindeki esansiyel yağları serbest bıraktıracak ve lezzetili bir tad oluşacaktır
[/font][/size][/color]
- 800g et (dana, tavuk)
- 2 yeşil biber, 1 soğan
6 yemek kaşığı çiçek yağı
1 paket barbekü harcı
1. Etleri küp şeklide doğrayın, biber, soğan, domatesi ve eti şişe dizin.
2. Etleri 6 yemek kaşığı sıvı yağ ve 1 yemek kaşığı Barbekü harcı karışımına buladıktan sonra ızgara üzerine yerleştirin.
Tip:
Etin üzerine taze biberiye ve kekik serpebilirsiniz. Isı etin içindeki esansiyel yağları serbest bıraktıracak ve lezzetili bir tad oluşacaktır
[/font][/size][/color]


