Warning [2] Use of undefined constant userregdate - assumed 'userregdate' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(531) : eval()'d code PHP 7.4.3-4ubuntu2.20 (Linux)
(showthread.php:1135:build_postbit)->(functions_post.php:531:eval)->(functions_post.php(531) : eval()'d code:2:error_callback)->(class_error.php:153:error)->

HAFTANIN SÖZÜ

"Yeni hayatlar görmeye değil, gördüklerimi unutmaya gidiyorum."


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poşette Kayısı Reçeli
#1
lovee 
Malzemeler
2 kilo tatlanmış kayısı
5 su bardağı şeker (mayhoş tadı sevmiyorsanız şeker oranını arttırabilirsiniz)
1 yemek kaşığı limon
1 tatlı kaşığı tereyağ




Yapılışı
Bir gün önceden kayısıları dilimleyip, şekeri kayısıların üzerine dökerek buzdolabında bekletin.
Ertesi gün kayısıların sulandığını göreceksiniz.
Bir kez karıştırarak ocağın üzerine koyup pişirmeye başlayın.
Ara sıra karıştırarak üzerindeki köpükleri alın.
Ortalama yarım saat kadar pişirin.
Ocaktan almadan 5 dakika önce limon suyunu şekerlenmeyi önlemek için ilave edin.
Tereyağını da kalan incecik köpükleri yok etmek için ilave edip reçeli ocaktan alın.
Tereyağı ayrıca reçelin barlanmasını da önleyecektir.
Reçelin soğumasına izin vermeden cam veya porselen yayvan bir kaba boşaltılıp, birkaç saat güneşte bekletin.
Bu şekilde reçel daha koyu, daha dayanıklı, daha hoş renkli olacaktır.
Güneş sıcaklığı bittikten sonra soğuk reçelleri kilitli poşetlere koyun.
Poşetlerin içinde hava kalmasına izin vermeden poşetleri kilitleyin.
Bu şekilde saklaması ve yolculuk sırasında ki taşınma kolaylığına bayılacaksınız.
Afiyetler olsun.
6obYPS.png
Ara
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping